S*Bim-Sans Vilda Vilma
Bakrund
  Vilma och Maja köpte jag av en tjej som tyvär inte kunde ha dem kvar längre. Båda två har bott hos oss sen April 2003.

   För att vara halvsyskon så är de ganska olika varandra, eller ganska mycket olika...
Vilma som är ca fyra månader äldre beter sig också som den mer "vuxna" av dem. Hon tvättar sig i tid och otid och hon behöver väldigt lite pälsvård från mitt håll, det klarar hon själv.
  Maja däremot får man kamma oftare. Men då njuter hon bara. De är väldigt väluppfostrade (tack vare deras förra ägare, TACK! ;-))
  Men ibland kan det gå vilt till i stugan...!

Vilmas egenheter
  Vilma är en vanligtvis ganska stillsam katt som gillar att sitta i fönstret och titta på fåglarna. Men på natten gör hon skäl för sitt namn...
  Vilda Vilma börjar då rota i påsar, kartonger och tvätt korg. När hon är färdig med det så kommer hon och sätter sig vid mitt huvud och börjar "kamma" mig med sin tass.
  
Det gäller då att man har klippt klorna på henne, annars kan det göra riktigt ont. Jag har aldrig förstått vad hon vill riktigt. Har varit uppe och tittat om matren var slut, men det var det inte. Jag låter henne göra det ett tag, men brukar sedan ta bort henne, och då går hon och lägger sig i sin korg som hänger på sänggaveln.

Jag äter: RoyalCanin Sensible
Favoritgodis: Chips
Jag busar med: Maja, trådar, matte och husse.
Jag tycker om: Att gnaga på kuvert
Jag tycker inte om: För mycket gos. Bara när jag själv vill!
Vilmas Stamtavla

Kastreringen Jag kastrerade båda katterna i början av juli. Allt gick jätte bra. De var trötta och yra några dagar efteråt. Mycket av maten de åt kom upp. Men det gick över ganska snabbt. Trattar skulle de ha på sig oxå, i en vecka hade vetrinären sagt. Men de åkte av redan andra dagen. Och inte var det någon av katterna som var intresserad av att slicka på såret.
Nu har allt läkt ihop jätte fint. Håret på magen håller på att växa ut.
Jag kastrerade katterna på grund av att de ätit p-piller en längre tid, villket inte är så bra.

::Tassavtryck::